Next Big Project

Πολιτική Απορρήτου

Ο δικτυακός τόπος https://www.nextbigproject.gr/  (στο εξής ο «Δικτυακός Τόπος») ανήκει στην επιχείρηση με την επωνυμία «Γαρυφαλάκη Βασιλική» (στο εξής η «Επιχείρηση»  ή «Εμείς»). Η Επιχείρηση σέβεται την προστασία των προσωπικών δεδομένων και την ιδιωτική ζωή των χρηστών του Δικτυακού Τόπου (στο εξής «Εσείς») και συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων. Με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου θέλουμε να σας εξηγήσουμε πώς συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν επισκέπτεστε τον Δικτυακό Τόπο και χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες που παρέχει. Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά την παρούσα Πολιτική, η οποία έχει γραφτεί με τον απλούστερο δυνατό τρόπο προκειμένου να σας διευκολύνει στην κατανόηση και να αποφασίσετε ελεύθερα και με τη θέλησή σας, αν επιθυμείτε να παρέχετε τα προσωπικά σας δεδομένα στην Επιχείρηση.

1. Ποιος είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας;

Υπεύθυνος Επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Δικτυακού Τόπου υπό την έννοια του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 («ΓΚΠΔ») είναι η επιχείρηση με την επωνυμία «Γαρυφαλάκη Βασιλική», με έδρα την Αλεξανδρούπολη, οδός Λ. Δημοκρατίας 270, Τ.Κ. 68100, με Α.Φ.Μ. 150047108. 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλ.: +30 6972882433

E-mail: hello@nextbigproject.gr 

2. Τι προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε, για ποιους σκοπούς και ποιες είναι νομικές βάσεις επεξεργασίας;

Ο Δικτυακός Τόπος έχει πληροφοριακό και ενημερωτικό χαρακτήρα και ως εκ τούτου δεν πραγματοποιείται μέσω αυτού συστηματική συλλογή προσωπικών δεδομένων. 

Επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα που εσείς μας παρέχετε με τη θέλησή σας στις παρακάτω περιπτώσεις:

(α) Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα (email) όταν εγγράφεστε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter). Σκοπός την επεξεργασίας αυτής είναι η ενημέρωση σας για τις υπηρεσίες μας και η εμπορική προώθηση αυτών. Νομική βάση για την επεξεργασία των δεδομένων σας είναι η συγκατάθεσή σας, την οποία παρέχετε σε σχετικό πεδίο αφού ενημερωθείτε από την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τη διαγραφή σας από τη λίστα αποδεκτών του ενημερωτικού μας δελτίου, κάνοντας χρήση του συνδέσμου που παρέχεται σε κάθε τέτοιο μήνυμα, ή στέλνοντας το αίτημά σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση hello@nextbigproject.gr

(β) Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα όταν προσθέτετε σχόλιο στις δημοσιεύσεις μας (σχόλιο, όνομα, e-mail και προαιρετικά όνομα ιστοτόπου). Το σχόλιό σας καθώς και το όνομά σας δημοσιεύεται στον Δικτυακό Τόπο και είναι προσβάσιμο σε όλους τους επισκέπτες. Σκοπός της επεξεργασίας είναι η αλληλεπίδραση των χρηστών στον Δικτυακό Τόπο και η ταυτοποίηση του εκάστοτε χρήστη που δημοσιεύει περιεχόμενο σε αυτόν. Νομική βάση επεξεργασίας είναι η εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης, δηλαδή των Όρων Χρήσης, τους οποίους αποδέχεστε πριν από την προσθήκη του σχολίου. Με τη συγκατάθεσή σας μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα στοιχεία σας έτσι ώστε να μη χρειαστεί να τα υποβάλετε εκ νέου πριν από κάθε επόμενο σχόλιο. 

(γ) Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα (όνομα & email) όταν καταχωρείτε δεδομένα στη φόρμα επικοινωνίας. Σκοπός την επεξεργασίας αυτής είναι η ενημέρωση σας για τις υπηρεσίες μας και οτιδήποτε άλλο επιλέξετε εσείς. Νομική βάση για την επεξεργασία των δεδομένων σας είναι η συγκατάθεσή σας, την οποία παρέχετε σε σχετικό πεδίο αφού ενημερωθείτε από την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τη διαγραφή σας από τη λίστα αποδεκτών του ενημερωτικού μας δελτίου, κάνοντας χρήση του συνδέσμου που παρέχεται σε κάθε τέτοιο μήνυμα, ή στέλνοντας το αίτημά σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση hello@nextbigproject.gr

Τέλος, συλλέγουμε πληροφορίες αυτόματα από ή/και σχετικά με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση στον Δικτυακό Τόπο. Συγκεκριμένα:

Πληροφορίες συσκευής. Οι πληροφορίες αυτές περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με το υλικό (hardware) και λογισμικό (software), όπως η διεύθυνση διαδικτυακού πρωτοκόλλου (IP address), το αναγνωριστικό και ο τύπος συσκευής, ο τύπος του προγράμματος περιήγησης, το λειτουργικό σύστημα κλπ. 

Επίσης, συλλέγουμε πληροφορίες χρησιμοποιώντας cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση cookies παρακαλούμε ενημερωθείτε μέσω της Πολιτικής Cookies.

3. Σε ποιους κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Τα δεδομένα που μας παρέχετε δεν κοινοποιούνται σε τρίτους, εκτός από τις ακόλουθες περιπτώσεις:

(α) Προμηθευτές (πάροχοι υπηρεσιών) της Επιχείρησης μπορεί να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας προκειμένου να μας παρέχουν τις υπηρεσίες τους (π.χ. υπηρεσίες IT). Οι προμηθευτές αυτοί δεσμεύονται από ειδικές συμβάσεις εμπιστευτικότητας.

(β) Εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι της Εταιρείας έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας, προκειμένου να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στην Εταιρεία. Όλοι οι υπάλληλοι μας που έχουν πρόσβαση σε δεδομένα χρηστών δεσμεύονται από ειδικές συμβάσεις εμπιστευτικότητας.

(γ) Το ευρύ κοινό, όσον αφορά τα σχόλια που αναρτάτε δημόσια. 

(δ) Κρατικοί Φορείς ή Ανεξάρτητες Αρχές, όπως Εισαγγελικές Αρχές, Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ΑΠΔΠΧ, κλπ. όταν κρίνεται απαραίτητο (α) για να συμμορφωθούμε με νομικές υποχρεώσεις ή κάποια νομική διαδικασία, (β) για να συνεισφέρουμε στην πρόληψη ή διερεύνηση εγκλήματος ή χάριν προστασίας χρήστη του Δικτυακού Τόπου ή οποιουδήποτε άλλου προσώπου, (γ) για την προστασία των δικαιωμάτων μας, την διερεύνηση, πρόληψη εγκλημάτων και άλλων παράνομων πράξεων σε βάρος μας ή σε τρίτους, στο βαθμό που το επιτρέπει ο νόμος.

(ε) Τρίτοι πάροχοι που τοποθετούν Cookies. Ορισμένα Cookies τοποθετούνται από τρίτα μέρη που συνεργάζονται μαζί μας παρέχοντας τις υπηρεσίες τους (π.χ. Google AdSense). Συνεπώς, οι συνεργάτες αυτοί έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες που συλλέγονται με τη χρήση των τεχνολογιών αυτών (Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την Πολιτική Cookies).

(στ) Πάροχοι κοινωνικών δικτύων όσον αφορά τα «Πρόσθετα Κοινωνικών Δικτύων» (“Third-party Plugins”, βλ. παρ. 3 ανωτέρω).

4. Ποιος είναι ο χρόνος αποθήκευσης των προσωπικών σας δεδομένων;

Διατηρούμε τα δεδομένα σας για όσο το δυνατόν μικρότερο χρονικό διάστημα, λαμβάνοντας υπόψη την αρχή του περιορισμού του χρόνου αποθήκευσης δεδομένων. Συγκεκριμένα, αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εκπλήρωση των ανωτέρω αναφερόμενων σκοπών και εντός των ορίων που επιτρέπει ο νόμος. Όταν δεν είναι πλέον απαραίτητα, τα διαγράφουμε με ασφάλεια. 

Όταν εγγράφεστε στο Newsletter, τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται μέχρι τη διαγραφή σας από τη λίστα παραληπτών. Τα σχόλια που δημοσιεύετε στον Δικτυακό Τόπο παραμένουν αναρτημένα για απεριόριστο χρονικό διάστημα εκτός αν ζητήσετε την διαγραφή τους. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε αυτόματα κατά την επίσκεψή σας στον δικτυακό τόπο διατηρούνται για ………….. Για τον χρόνο αποθήκευσης των πληροφοριών μέσω της χρήσης cookies παρακαλούμε ενημερωθείτε από την Πολιτική Cookies (χρόνος ζωής εκάστοτε cookie). 

5. Διαβίβαση Δεδομένων εκτός ΕΟΧ 

Τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται στους διακομιστές της Εταιρείας εντός Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) και δεν διαβιβάζονται εκτός αυτού. Ωστόσο, κάποια Cookies τοποθετούνται από συνεργάτες μας (τρίτους παρόχους) οι οποίοι μας παρέχουν τις υπηρεσίες τους και για λόγους αποτελεσματικότητας, ορισμένοι διακομιστές των συνεργατών μας ενδέχεται να βρίσκονται εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ). Συνεπώς, πληροφορίες που συλλέγονται με τη χρήση Cookies ενδέχεται να μεταφερθούν εκτός ΕΟΧ. Σας διαβεβαιώνουμε ότι οι πληροφορίες αυτές διαβιβάζονται με επαρκείς εγγυήσεις και με απόλυτη ασφάλεια. 

6. Μέτρα Ασφαλείας

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας ανά πάσα στιγμή με απόλυτα εμπιστευτικό τρόπο και διατηρούμε το υποχρεωτικό καθήκον απορρήτου όσον αφορά τα εν λόγω δεδομένα, σύμφωνα με τις διατάξεις που ορίζονται στους ισχύοντες κανονισμούς. Για το σκοπό αυτό υιοθετούμε μέτρα τεχνικού και οργανωτικού προκειμένου να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων σας και να αποτρέψουμε τυχόν αλλοίωση, απώλεια, επεξεργασία ή παράνομη πρόσβαση, βασιζόμενοι στην κατάσταση της τεχνολογίας, τη φύση των αποθηκευμένων δεδομένων και τους κινδύνους στους οποίους εκτίθενται. 

7. Σύνδεση με δικτυακούς τόπους τρίτων

Ο Δικτυακός Τόπος ενδέχεται να διαθέτει συνδέσμους (links), υπερσυνδέσμους (hyperlinks), παράθυρα (banners) ή πεδία (tabs) κάνοντας κλικ στα οποία θα οδηγηθείτε σε δικτυακούς τόπους τρίτων. Παρακαλούμε ενημερωθείτε για την Πολιτική Απορρήτου αυτών των δικτυακών τόπων, καθώς η Επιχείρηση δεν είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που διενεργείται σε αυτούς.

8. Ποια είναι τα δικαιώματά σας;

Η Επιχείρηση θέλει να εξασφαλίσει τη δυνατότητα άσκησης των δικαιωμάτων που προβλέπει ο νόμος σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα. Γι’ αυτό το σκοπό, σας ενημερώνουμε ότι για όσο χρονικό διάστημα τηρούμε τα δεδομένα σας έχετε δικαίωμα να ασκήσετε τα δικαιώματά σας δωρεάν. Ειδικότερα, έχετε δικαίωμα να ζητήσετε:

  • πρόσβαση στα δεδομένα σας,
  • διόρθωση, ενημέρωσή ή συμπλήρωσή τους όταν είναι ανακριβή ή ελλιπή,
  • διαγραφή τους, εφόσον δεν είναι πλέον απαραίτητα για εμάς ανάλογα με τους ανωτέρω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας και δεν υφίσταται πλέον νόμιμος λόγος τήρησής τους,
  • φορητότητά τους, όταν νομική βάση της επεξεργασίας είναι η συγκατάθεση ή εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης,
  • περιορισμό της επεξεργασίας δεδομένων,
  • ανάκληση της συγκατάθεσή σας οποτεδήποτε. Η ανάκληση της συγκατάθεσής σας λειτουργεί για το μέλλον χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεσή σας πριν από την ανάκλησή της.
  • εναντίωση στην επεξεργασία όταν νομική βάση επεξεργασίας είναι τα έννομα συμφέροντά μας.

Μπορείτε να ασκήσετε τα ανωτέρω δικαιώματα αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στη διεύθυνση hello@nextbigproject.gr

Τέλος, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενώπιον της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (https://www.dpa.gr/) εάν πιστεύετε ότι έχουν παραβιαστεί τα δικαιώματά σας.

9. Τροποποιήσεις στην Πολιτική Απορρήτου

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε αυτή την Πολιτική σε συμμόρφωση με τις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές προβλέψεις ή όποτε το θεωρούμε απαραίτητο. Αναφορικά με τα δεδομένα σας, θα ισχύει η Πολιτική που είναι αναρτημένη κατά τη στιγμή της επίσκεψής σας στην Ιστοσελίδα μας. Σε ενδεχόμενη τροποποίηση, αλλάζουμε και την ημερομηνία της «Τελευταίας ενημέρωσης» στην αρχή της παρούσας Πολιτικής.

10. Επικοινωνία

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή παρατηρήσεις σχετικά με την προστασία των δεδομένων σας, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση hello@nextbigproject.gr

Copyright © 2024 – Next Big Project
Designed & Developed by arklab

Πολιτική Απορρήτου